Sommaren 2017 på Hallandsgården

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommaren 2017 ser vi verkligen fram emot att tillbringa på Hallandsgården. Programmet är späckat! Premiären sker på första maj med Hallandsposten traditionsenliga vårtal och köruppträdande. Sedan är det dags för ” Fira framtiden” den 21/5- en dag när vi försöker hitta inspirationen till att leva hållbart och härligt tillsammans. Det blir marknad, underhållning, prova-på yoga, workshops och föreläsningar. Denna dag är det också Turista-hemma med specialpris på våffla.

Nationaldagsfirande blir det såklart! den 6/6. På den internationella yogadagen den 21/6 är det Yogafestival med klasser och föreläsningar under dagen. Midsommarfirandet sker traditionsenligt den 23/6 och firandet fortsätter med “levande musik till kaffet”på midsommardagens eftermiddag. Lördagsmusiken fortsätter sedan under alla lördagar i juli, kl 14-15.30. Drop-in yoga v. 25-33 måndagar och onsdagar kl 9 med samling vid dansbanan, 100 kr/gg.

Sen bli det såklart några konserter och en fet festival i sommar: Mer info om alla arrangemang kommer du att hitta på Hallands konstmuseums hemsida och på Facebook: Hallands konstmuseum på Facebook & Café Hallandsgården på Facebook.